25

Юруш към НС!17 партии регистрираха листи до вчера в Хасково 

17 са вече регистрираните листи с кандидат- депутати от хасковския регион с вписаните в РИК вчера. Някои от партиите чуваме за пръв път, други ще участват на избори за пореден, въпреки че до сега не са успели да влязат в НС. 

Две са десните формации „Консервативно обединение на десницата“, сред чиито кандидати са Минчо Керемекчиев и Веселина Узунова, и БНС „Нова демокрация“  с водач Климент Талев. За пореден път  да изпратят депутат от региона се пробват „Пряка Демокрация“, „Глас народен“ и МИР, чиито водачи са съответно Петя Чаръкчиева, Веселин Белевски и Владислав Пареков.  Кандидати издига и „Правото“, както и“ Коалиция за теб, България“и „България на труда и разума“. 6-членна листа вписаха и „Русофири за възраждане на отечеството“, тази на Българска социалдемокрация Евролевица“ се състои от 11 душ, а на „Българско национална обединение“- 4 .

Вече съобщихме, че своите листи  регистрираха „Народна партия на истината и само истината“, Възраждане, ВМРО и ГЕРБ и ИТН. Днес се очаква да бъдат регистрирани тези на БСП и „Продължаваме промяната“.    Дали с тях ще се изчерпат кандидатите, предстои да видим. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?