Следвайте ни

Всички обичат дюнери, дори когато ги заплашва глоба 

viber icon

Буквално задръстен от неправилно паркирани автомобили е участъкът зад комплекс „Веспрем“. Струпването на коли, паркирани по уличното платно, дори до знака, забраняващ паркиране, по тротоара, е особено голямо по обяд. Причината са дюнерджийниците в района, казва нашият читател Иван Митев, който ни изпрати  снимки. Те са направени вчера по- обяд.

За ситуацията сме писали нееднократно, както за и акциите на паяците на общината. Явно глобите не са в състояние да въведат ред и да наложат спазване на наредбите. Това се получава заради презастрояването на района. Въпреки, че няма места за паркиране, строежите продължават. Застрояват се зелени площи, върху тях никнат магазини и др., а места за паркиране няма, казва още  Митев. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Доволни ли сте от чистотата в Хасково?