25
Следвайте ни

Водоноската до ВиК е празна, хасковлии обикалят с туби 

viber icon

Във водоноската до ВиК няма вода. От дружеството подиграват ли ни се, питат  жители на хасковския кв. „Орфей“, които обикалят с туби, след като повече от 30 часа са без вода. Не можахме да разберем защо водоноската е празна, тъй като в дружеството от часове не отговарят на телефоните. Те сигурно се прегрели от бесни абонати. 

След отстраняването на голямата авария на помпена станция „Ябълково“,  най- големият хасковски квартал и бул. „Левски“ продължават да са на сухо заради проблем до бл. 34. Той трябваше да бъде отстранен до края на деня. Вече е  почти 19 ч.,  но  вода няма, коментират хората. 

От ВиК обявиха, че слагат три водоноски-  до  администрацията си,  на Кенана и до болницата и че правят организация за мобилни  на други места из града. Това е така тъй като в следващите дни се очаква повишаване на естествения уран във водата от мрежата и тя не трябва да се пие и ползва за битови нужди. Водоноската  в „Орфей“ е необходима на жителите  на квартала, защото  техните чешми са сухи от вчера на обяд и нямат ясното кога водата "поетапно" ще потече.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?