25
Следвайте ни

Водата потича до часове и в „Орфей“, мобилни водоноски тръгват из Хасково

viber icon

Водоподаването към  засегнатите от аварията в помпената станция „Ябълково“  хасковски квартали и села е възстановено. До часове ще имат вода и жителите на „Орфей“, които още са на сухо заради проблем в квартала. Работи се по авария до бл. 34, съобщиха от ВиК. 

Тъй като има опасност от повишаване на нивото на естествения уран във водата през следващите дни, в града щи има водоноски. Едната е в двора на ВиК на ул. „Сакар“ №2,   бившия ресторант Кенана в парка и в двора на МБАЛ – Хасково. 

Подготвят се и мобилни водоноски, които да покрият и останалите зони и населени места според предписанието на РЗИ. От дружеството ще съобщят допълнително кога и къде ще са те. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?