Следвайте ни

Внимавайте! Полицията е на крак, влиза и в къщите за гости   

viber icon

Полицията е на крак заради студентския празник. Освен проверките  за алкохол, наркотици на шофьорите и изправността на колите,  се инспектират и места за настаняване. В тях не бива да има повече от  15 души заради коронавируса. 

От полицията призовават гражданите, ако забележат нарушения на обществения ред, условия или действия застрашаващи сигурността на гражданите по време на студентския празник незабавно да сигнализират на тел.112.

Отложете пътуването ако липсва трезвен и сигурен шофьор. Не тръгвайте ако колата има проблем, съветват от полицията
 
ОДМВР- Хасково  пожелава на всички студенти разумно поведение зад волана и приятни преживявания по време на празника. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Дидо

Дидо

07.12.2020 | 11:44

Похвално.Но кой ще вземе отношение по движещите се каруци по основните улици в града.Вчера се публикува,снимка с вързана каруца за светофар на бул.Раковски. То тях глоби не ги ловят,но ако им се спрат социалните помощи?

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?