Следвайте ни

Внимавайте по пътя Димитровград- Ст. Загора, в ремонт е 

viber icon

Шофирайте внимателно по пътя Димитровград- Стара Загора, тъй както е в ремонт и на места движението е в едното платно.  Тези дни се  работи по участък след село Радиево, част от него вече е асфалтиран. 

Натовареният път е сред най- кошмарните в региона.Тъй като не бе ремонтиран от години движението по него е оф роуд. Работата започна на 1 юли, като изцяло ще бъде рехабилитаран участък от 10 км. В ремонтните дейности попадат и три мостови съоръжения. Те са до бившия рудник "Здравец", близо до село Радиево и трасето на стария мост над река Марица – на околовръстния път в Димитровград. Стойността на ремонтите е 14 млн. лв., а изпълнител е хасковската фирма "АБ".

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?