Следвайте ни

Внимавайте по „Панорамна“, струпана е техника заради ремонтите 

viber icon

Къде да се движат пешеходците, когато тесният тротоар на ул. „Панорамна“ в Хасково е зает от автомобил. Трябва да слязат на пътното платно,  по което обичайно колите се движат  с доста висока скорост. Това сигнализира  наш читател, който ни изпрати снимка, направена вчера сутринта. По тротоара на път към центъра минават и деца, които тренират на стадиона, допълва още той. 

Колата е на строителите, които работят по подхода към Монумента „Света Богородица“ и използват и много друга техника, затова бъдете внимателни в района. Работи се по стълбищата към Ямача, като в момента използваеми са централните. Освен че ще бъдат обезопасени разнебитените от години стълбища, проектът предвижда цветя, декоративни храсти, дървета. Ще се изгради нова поливна система и осветление. Ще има още велоалея, допълнителни стълбища и площадка за фитнес на открито. Проектът се финансира от оперативната програма „Региони в растеж“ и ще допълни направеното преди години на Ямача и ансамбъла от Девата и Камбанарията.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?