Следвайте ни

Внимание! Засилен е трафикът към Турция и Гърция

viber icon

Шофьорите да бъдат внимателни, трафикът към Турция вече се засилва, предупредиха от КАТ-  Хасково. Движението по автомагистрала „Марица“ е натоварено, след като заради разхлабването на мерките, гастарбайтерите тръгнаха от Западна Европа към Турция. Много от шофьорите са изморени и недоспали от дългия път, а се забързват с наближаването на родината. Това създава опасност от произшествия, казват от пътната полиция.

Интензивен е и трафикът от Румъния към Гърция, който също минава пред територията на Хасковска област. Има все повече туристи, често се движат с твърде висока скорост, често в колона от няколко коли. Високата скорост е основна причина за катастрофи, казаха още от КАТ. От пътната полиция допълниха, че вече е засилен контролът по магистрала „Марица“ и по пътя Русе- Гърция.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?