Следвайте ни

Внимание! Засилен е трафикът към Турция и Гърция

viber icon

Шофьорите да бъдат внимателни, трафикът към Турция вече се засилва, предупредиха от КАТ-  Хасково. Движението по автомагистрала „Марица“ е натоварено, след като заради разхлабването на мерките, гастарбайтерите тръгнаха от Западна Европа към Турция. Много от шофьорите са изморени и недоспали от дългия път, а се забързват с наближаването на родината. Това създава опасност от произшествия, казват от пътната полиция.

Интензивен е и трафикът от Румъния към Гърция, който също минава пред територията на Хасковска област. Има все повече туристи, често се движат с твърде висока скорост, често в колона от няколко коли. Високата скорост е основна причина за катастрофи, казаха още от КАТ. От пътната полиция допълниха, че вече е засилен контролът по магистрала „Марица“ и по пътя Русе- Гърция.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?