Следвайте ни

Внимание! Вижте къде асфалтират през уикенда в Хасково 

viber icon

Кръстовището на булевардите “Съединение“ и “Стефан Стамболов“ до Автогарата в Хасково ще бъде асфалтирано през почивните дни, съобщиха от общината. 

От днес започна подготовката на участъка за полагането на асфалт. Движението е затруднено, но не е спряно. Поставена е временна сигнализация. 

С фирмата-изпълнител решихме асфалтирането на кръстовището да се направи през почивните дни, когато трафикът в града не е толкова интензивен, за да не затрудняваме хората, коментира кметът Станислав Дечев. 

Южното платно на бул. „Съединение“, от Автогарата до сградата на Спортното училище, ще се асфалтира в понеделник. Там вече приключиха строителните работи за смяната на стария амортизиран водопровод с нов, казаха от общината. 

Ремонтите са част от програмата на община Хасково за обновяване на градската пътна мрежа. Финансирането е осигурено с постановление на Министерски съвет през декември 2020г. С отпуснатите от правителството близо 4 млн. лв. се асфалтират улици във всички села от общината и в Хасково. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?