25

Внимание! Крос спира движението по пътя Хасково- Димитровград и към Мин. бани

Лекоатлетически крос ще се спре движението в участъци от пътя Димитровград - Хасково и Хасково - Минерални бани днес, съобщават от АПИ.

 

От 10 ч. до 12 ч., за провеждане на лекоатлетическия крос „Ванко Дяков“ ще бъде ограничено преминаването по път I-5 Димитровград – Хасково, в участъка от гр. Димитровград /при 278-ми км/ до пътен възел „Хасково“ /при 288-ми км/. Ще се спре движението и по път III-806 Хасково – Минерални бани, в отсечката от пътен възел „Хасково“ до началото на град Хасково.

 

 Трафикът ще се ограничава в участъци, както следва:

 Участък 1 – в Димитровград ще се спира движението по дясното платно на бул. „Трети март“, в отсечката от кино „Химик“ до кръговото кръстовище с път I-5 Димитровград - Хасково;

 Участък 2 – от края на гр. Димитровград до пътен възел „Хасково“, съвпадащ с път I-5 /от 278-ми до 288-ми км/ и по път III-806 Хасково - Минерални бани в участъка от пътен възел „Хасково“ до началото на гр. Хасково. Състезателите ще използват само аварийната лента на десните платна на двете отсечки. Колоната от участници ще се придружава от два автомобила, обозначени с пътна сигнализация. Те ще пренасочват в лявата лента за движение автомобилите, идващи от Димитровград. На кръстовищата преминаването на състезателите ще се осигурява от регулировчици;

Участък 3 – в гр. Хасково, от началото на града при км 0 на път III-806 Хасково – Минерални бани до кръстовището с бул. „Съединение“ и след това по бул. „Г. С. Раковски“ до хотел „Аида“, където е финалът на състезанието.

Веднага след преминаване на участниците в кроса движението в отделните участъци ще бъде възстановявано.

 За безопасното провеждане на състезанието е необходимо шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената пътна сигнализация, указанията на придружаващите колоната автомобили и регулировчиците.

 


 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?