Следвайте ни

Внимание! КАТ спира, проверява чистачки, гуми, светлини 

viber icon

Гуми, светлини, чистачки, включително системата за измиване на прозорците ще проверяват днес пътните полицаи. Те излизат на акция „Зима“ която цери по безопасно движение по пътищата. 

Акцията се провежда в партньорство на Съюза на българските автомобилисти, Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”, Агенция „Пътна инфраструктура” и  БЧК. По време на акцията пътните полицаи ще засилят проверките на автомобилите и дали те са пригодени за зимните условия. 

От 1 до 10 ноември ще се провежда кампанията "Безопасно пътно превозно средство през зимата" с основна насоченост към коли, велосипеди и превозни средства с животинска тяга.

Вторият етап на акцията "Пешеходци, пътници и водачи за толерантност на пътя" е от 11 до 20 ноември и е насочена към пешеходците и поведението на водачите спрямо тях.

Последният етап от акция "Зима" е под надслов "Безопасно шофиране през зимата" и ще се проведе в периода 21 - 30 ноември. Този етап е насочен към шофьорите на коли, техническата изправност на автомобилите и поведението спрямо пешеходците.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Да Да

Да Да

01.11.2020 | 09:29

Акция РЕКЕТ започва за пореден път. Милиционера Рогачев има апартамент да избива тая зима .

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?