25
Следвайте ни

Властта с цветя пред Паметника на Незнайния войн 

viber icon

Кметът на община Хасково Станислав Дечев и областният управител инж. Минко Ангелов поднесоха цветя пред паметника на Незнайния войн на пл.“Свобода“ по повод 113 години от обявяването на Независимостта на България. 

Цветя на признателност поднесоха още председателят на Общинския съвет Таня Захариева, заместник-кметът Мария Вълчева, майор Кристиян Карабов-зам.-командир на Хасковския военен батальон, заместник- областният управител Виолета Желева, представитле на политически и др. организации.

Официална церемония за честване на Деня на независимостта не беше организирана, заради забраната за провеждане на масови мероприятия от Министъра на здравеопазването по повод пандемията.  

В профила си в социалната мрежа кметът поздрави всички с цитат от Манифеста на цар Фердинанд за обявяване на независимостта на български народ:  „Винаги миролюбив, Моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък; в това направление нищо не бива да спъва България; нищо не треба да пречи за преуспяването ѝ. Такова е желанието на Народа Ми, такава е неговата воля - да бъде според както той иска. Да живее свободна и независима България! Да живее Българският Народ!“

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Накъде

Накъде

22.09.2021 | 19:33

Се е зягледал кмета?Погледът му е насочен нагоре, в небесата.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?