Следвайте ни

Владимир Маринов: Левите губеха, защото се роиха

viber icon

Левите загубиха избиратели, защото се нароиха. Вече сме обединени и излизаме на избори за победа. Това заяви водачът на хасковската листа на БСП за България Владимир Маринов. Той е лидер на АВБ в Пловдив, но заяви, че не се притеснява, от това че не местен, тъй като е тук  за да работи за региона.

Според Маринов сред сериозните проблеми на областта е фактът, че няма тържище и местните производители са принудени да ходят в други региони, както и това че в интерконекторната връзка не е включен Димитровград.

Втора в листата е адвокат Смиляна Нитова, която бе депутат в 42 и 43-ото НС. Трети е Георги Илиев, който има бизнес в Свиленград и е бил кандидат за кмет. Сред кандидатите за депутати има от областта. На представянето на листата липсваха хасковският общински лидер Камен Тодоров и областният Емилия Масларова. Според Маринов причината е заетостта им. Той допълни, че в партията няма напрежение и тръгва спокойно към избори.

Маринов коментира и новия ляв проект на Жан Виденов, когото лично познавал. Смятам, че преди години той бе използван и днес отново е така. Въпреки това му желая успех, каза още Маринов.

На изборите от 4 април, БСП спечели само 1 мандат, вместо предишните 3. Целта сега е отново 3-ма депутати от региона.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?