25

ВиК- Хасково търси събирачи на борчове от нередовни абонати

Нов подход към некоректните платци ще прилага ВиК – Хасково, което е доставчик за цялата  област. Държавното дружество  търси оператор в център  за обаждания, който да контактува с нередовните абонати. Освен да звъни, човекът зад телефона ще уведомява абонатите, забравили да си платят сметките за последствията и мерките, които ще бъдат предприети. Той ще обяснява как да се направи разсрочен план за плащанията и др. 
Търси се и отговорник, който да инкасира  сумите, постъпващи от нередовните платци. От него се очаква да посещава на място нередовните абонати, да ги убеждава доброволно да уредят задълженията си, да подготвя и връчва необходимите документи, както и да извършва проверка на консумираната вода, наличие на метрологични пломби техническа изправност на измервателните уреди. 
От кандидатите се изисква средно образование, категория В за управление на автомобил. Обявите са публикувани в сайт за  работа, а възнаграждения не са посочени. 

Посочена е заплатата в друга държавна структура.  Териториалното статистическо бюро в Хасково има нужда от старши експерт. Необходимата образователна степен е бакалавър по специалностите статистика, икономика, информатика. Изисква се също поне година професионален опит, ранг - IV младши. Владеенето на английски език е предимство. Предлаганата заплата е 1130 лв.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Гражданин

Гражданин

15.10.2023 | 22:47

То всичкото това добре ,но ние гражданите който хем плащаме скъпа вода и сме редовни платци ,а получаваме вода която нестава и за миене на двор.Какво трябва да наемат гражданите тогава.Как невие е срам най-скъпата и най-гадната вода имаме .Май всички трябва да спрем да плащаме та да се замисли ВИК Хасково за качеството и после за длъжниците!

Отговори
0 0
Чеф

Чеф

15.10.2023 | 16:09

Като не могат да си съберат борчовете слагат общи водомери на всички блокове и начисляват изразходваната вода двойно. Сега редовните платци ще платим несъбираемите суми на В и К.Приканвам цяло Хасково да спре да плаща вода докато не спрат далаверите във В и К и водата да става за пиене за каквато я плащаме.Ако не става за пиене да сложат цена за поливна вода

Отговори
0 0
Щон

Щон

14.10.2023 | 11:29

Некадърниците от Ви К изкат пари за въздух и черна вода която ни предлагат. Там освен любовни истории друго нищо не се прави

Отговори
3 0
Служител на ВИК - Хасково

Служител на ВИК - Хасково

14.10.2023 | 10:08

Нека некадърните ръководители на ВИК - Хасково сами ходят да си съвират борчовете. Но несмеят, защото лошо им се пиши. Тези маймуни от ВИК това заслужават.

Отговори
3 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?