25
Следвайте ни

ВиК-Хасково пак с нов шеф,  инж. Желязков поема дружеството 

viber icon

Само месец след като бе  назначен, новият управител на ВиК Хасково Борис Бусаров, вече е бивш. Слухът, който върви от няколко дни, се потвърди. Новият шеф на закъсалото водно дружество е Божидар Желязков, който е началник на район „Селски“.  Не го отрихме нито на телефона в шефския кабинет, нито на този на района, но научихме, че смяната е факт от петък.  

Предстои вписване на новия управител в Търговския регистър, коет може да стане още утре. Какви са мотивите за омахването на Бусаров, не са ясни. 

Имам  такава информация, но принципал са МРРБ и холдинга. Досегашният управител не отговаря на изискванията  за тази длъжност, коментира областният управител инж. Минко Ангелов. 

Срещу назначението на Бусаров , дни след като то стана факт, скочиха от БСП. На среща за проблемите на водата, организирана от тях ,  червени съветници изразиха недоволство,  че е назначен човек, фигурирал листа за общински съветници  на ГЕРБ. Скоро след това тръгнаха слуховете за смяната.  

Самият Бусаров по време на краткото си управление, коментира че не е партийна фигура, а  кандидат за общински съветник е бил от гражданска квота.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Манол

Манол

04.10.2021 | 20:47

Няма ли кой да вкара в затвора адаша Манол Генов?

Отговори
0 0
Любопит еее н

Любопит еее н

04.10.2021 | 21:14

Кой е този?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?