Следвайте ни

Вижте заплатите в търговията в Хасково 

viber icon

Много са вакантните позиции за продавачи в различни търговски обекти в Хасково. Само в Бюрото по труда са обявени 15 такива места. В сайтовете за подбор на кадри също не липсват обяви. Ето какви са заплатите в сектора на търговията, който има най- голям относителен дял в местната икономика от 44 на сто. 

Според обявените възнаграждения, сред най- добре платени са консултантите в магазините за козметика, санитария и онлайн търговията. Те са от 850 до 1250 лв., показа  нашата проверка. Почти в тези граници са заплатите на продавач- консултанти в обекти за търговия с  инструменти и техника. В големи вериги се предлагат около 850 -950 лв. плюс  ваучери за  храна и допълнително здравно осигуряване. 

1100  лв. е най- високата заплата в хранителните магазини. С около 200 лв. по- малко се предлагат в магазини за облекла. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?