25

Вижте вакантните позиции в държавната администрация в Хасково 

Главен експерт в дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността“ търси Областната администрация в Хасково. Мястото е за специалист в отбранително-мобилизационната подготовка, защита при бедствия, както и на класифицирана информация.

Сред изискванията са висше образование, степен бакалавър, минимален професионален опит 2 години в областта или придобит ІV младши ранг като държавен служител.

Минималният размер на основната месечна заплата, определена за длъжността в степен първа на съответното длъжностно ниво, е 720 лв. , като индивидуалният размер се определя  според Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация и Вътрешните правила за работната заплата в областна администрация на област Хасково. Така реалното възнаграждение може да достигне до 2310 лв. ако назначеният има предишен опит и ранг  в зависимост от заеманото ниво.

Така е и в Регионалната екоинспекция в Хасково, която  търси началник отдел „Превантивна дейност, биологично разнообразие, защитени територии и зони“. Изискват се степен бакалавър, минимален професионални опит от 4 г. и III младши ранг като държавен служител. Минималният размер на основната заплата за длъжността е 760 лв.

И за двата конкурса срокът за подаване на документи изтича днес.  

Още едно вакантно място в държавните служби има в Хасково. Военната полиция търси специалист  на сержантска длъжност. Необходимо е поне средно образование, годност за военна служба, както и чисто съдебно минало. Сред останалите изисквания, които не са малко, е и добрата физическа подготовка, която се доказва на изпит. Възнаграждение не е посочено.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?