25
Следвайте ни

Вижте в кои търговски обекти в Хасково дават 1200 лв. заплата 

viber icon

Заплатите  в търговията отдавна не са това, което бяха. Вижте в какви търговски обекти се плаща най- добре в Хасково. 

Най- добре заплатени са в магазините на мобилните оператори, където обаче и текучеството е голямо. Според обявите за вакантни позиции в такива обекти възнагражденията започват от 1200 лв. Гарантирани са и 900 лв. под формата на бонуси за първите 3 месеца. В опит да привлекат млади и интересуващи се от новите технологии  служители,  се предлагат още отстъпки за нови устройства, 26  дни платен отпуск и др. социални придобивки. 

За сравнение на  мобилни търговци на такива  услуги и продукти, каквито също се търсят, се предлага  граждански  договор и комисионна  за всяка сделка, но не е ясно колко може да се извадят от тази дейност, която е свързана и с обучение. 

1200 лв. брутна заплата дават и в търговия на с фаянси, теракоти и др. строителни материали. Чистите пари са 931 лв.  Същото е възнаграждението и за продавач на машини и инструменти, независимо дали е в търговски обект в Хасково или онлайн.

Между 600 и 1000 лв. чисти са предлаганите заплати в магазини за козметика и почистващи препарати.

Трябва да отбележим,че за част от предлаганите позиции се изисква зелен сертификат, тъй като явно са по- големи  от 300 кв. метра. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?