Следвайте ни

Вижте свободните работни места за висшисти 

viber icon

Обявените свободни работни места в Бюрото по труда  в Хасково за висшисти са значително малко в сравнение с тази  за хора с по- нисък образователен ценз. Вижте от какви специалисти имат нужда хасковски работодатели. 

От месеци „висят“ обявите за програмисти, агроном ,двама топографи и специалист в продажби на топлоизолации. Търсят се още 3-ма продуктови мениджъри, както и търговски представител и финансов консултант. Тези позиции също са трайно незаети, а причината е че работодателите предлагат граждански договори, тъй като възнаграждението е обвързано с конкретни резултати. 

Сред свободните места са още за технически секретар и технически ръководител в строителството.

Над 200 са вакантните позиции  за хора със средно и основно образование. Те са от различни сектори и въпреки ръста на безработицата заради кризата с коронавируса, значителна част от тях остават незаети от дълго време. Вероятно с облекчаване на мерките, значителна част от освободените се надяват да се върнат на старата си работа. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Василев

17.05.2020 | 10:25

Да,ама наред с гр.договор какви ще са трудовите възнаграждения? Ще са пълен майтап.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?