Следвайте ни

Вижте празничната програма на Димитровград 

viber icon

"Шоу на лед" ще гледат димитровградчани на ледената пързалка,на 7 декември. Ще го изпълнят  фигуристите на софийския клуб "Ледени искри" от 18 часа. Шоуто е част от празничната програма до края на годината. 

 На 13 декември /петък/ от 18.30ч. "Ледено караоке парти" очаква любителите на кънките и музиката. Следващата събота отново от 18ч. "Коледен късмет за теб" ще радва участниците, дошли да се забавляват на централния площад в Димитровград. На следващия ден, неделя /22.12г./ ще има  кулинарен празник. Традиционната "Коледна трапеза" тази година ще покаже "Обредни пити и хлябове" от дома на българина, свързани с предстоящите празници, както и атрактивно приготвяне на боб в огромен по размери съд. Ще може да се види и демонстрация как са месили хляб нашите баби.  

В театър "Апостол Карамитев" пък предстоят няколко интересни спектакъла и постановки първият, от които е комедията "Лъжата", която ще се играе на 5 декември. В арт-пространството на "Сцена фоайе" ще бъде представена книгата "Последното завоевание" на известният автор и сценарист Николай Колев. Истинска "Коледна приказка" ще бъде концерта на Симфониета - Враца. Отново на сцената на театъра на 16 декември ОП "Детски и младежки център" ще представи концерт на своите възпитаници с коледния спектакъл "Магията на времето". На 18 декември танцьорите на Общински център за танцово изкуство "Галаксико" ще покажат "В очакване на Дядо Коледа" - собствена продукция на центъра с участието на гости от страната. 

На 31 декември от 23.30ч. на пл."България", който желае ще може да сподели настроението от посрещането на Новата година в компанията на оркестър "Димитровград" и новогодишна наздравица. 

 

 

 

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?