Следвайте ни

Вижте колко деца приемат в градините и слетите групи

viber icon

Всички предложения направени от директорите на детски градини в Хасковска област за пирем на деца и сливане на групи са приети. Това стана ясно на вчерашното заседание на Оперативния щаб за борба с Ковид- 19.   Промените влизат сила от понеделник. 

Община Хасково внесе предложение от директорите на общо осем детски градини. Подадените предложения са за прием на девет деца в четири яслени групи и две деца в една детска градина. Също така са подадени заявления за сливане на групи в седем детски градини. 

Община Димитровград внесе предложения от седем детски градини за сливане на 14 групи, прием на 28 деца в детски градини и 17 в яслени групи.  

Община Харманли е внесла предложение за сливане на една група в детска градина и прием на три деца в яслена група. 

Община Свиленград внесе предложение от директорите на пет детски градини за разкриване на 1 нова група от новоприети деца, обединяване на групи в 2 детски градини и приемане на 15 деца в детски градини и ясли. 

Община Минерални бани внесе предложение за прием на 2 деца и обединяване на група в една детска градина. 

Община Ивайловград предлага обединяването на 2 групи в една в детска градина и прием на едно дете в детска ясла. Щабът взе решение да разреши приемането на едно дете в яслена група и отказа сливането на групи на основание отказ от страна на родителите и от общинския кризисен щаб.  

Община Тополовград внесе предложение две детски градини да започнат да работят до края на м. август.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?