Следвайте ни

Вижте каква спортна площадка има училище в Харманли 

viber icon

Мултифункционална спортна площадка за 208 000 лв. има ОУ „Иван Вазов“ в Харманли. Съоръжението е изградено по изцяло съвременен начин с акрилна настилка, подходяща за различни спортни мероприятия, включващи хандбал, баскетбол, футбол, волейбол и хокей на трева.

Площадката е  изградено по проект "Училището - привлекателен център за нашите деца" по инициатива на Ротари клуб Харманли, със съдействието на Общината, МОН,  Сдружение "Бизнесът за Харманли", фирма "Димана" АД, Българо-френския Ротари комитет, Ротари клубове от цялата страна, учители и граждани. 

Те бе открита днес за празника на детето, като бе осветена от архиерейския наместник Отец Живко Петров.

Кметът Мария Киркова, президентът на Ротари клуб Харманли Александър Петров и заместник-директорът на ОУ "Иван Вазов" Любка Рогачева тържествено прерязаха трикольорната лента.

„Особено ми е приятно да бъдем тук заедно. Мисля, че резултатът е безспорен и площадката изглежда прекрасно. Нека пазим съграденото, защото ще остане за поколения напред, ще остане като място за игри и отмора. Желая на учениците най-вече да са здрави и усмихнати, да спортуват и да се забавляват“, каза кметът Мария Киркова.  

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?