25
Следвайте ни

Вижте как започва учебната година в Хасковско 

viber icon

С голямо желание и много настроение започна учебната година в Хасковска област, въпреки пандемията и ограниченията, близо  22 000 ученици се върнаха на училище. А най- честото пожелание между родители и учители бе здрава и присъствена учебна година.  

Ето как започна тя в част от училищата. 

Областният управител на област Хасково инж. Минко Ангелов бе гост на тържественото откриване на учебната година в ОУ „Любен Каравелов“ в Хасково. Директорът на училището Мариела Златева приветства учениците и им пожела успешна година.

210 са първокласниците  в община Свиленград. По традиция децата получиха пъстри книжки с патриотични стихове с лично поздравление от кмета на общината арх. Анастас Карчев по случай първия учебен ден. В празничния 15 септември  той бе гост на училищното тържество в ПГССИ „Христо Ботев”. В края на миналата учебна година сградата на професионалната гимназия бе изцяло санирана по проект на общината със средства от  Министерството на образованието. Учениците на територията на общината са общо 2 100. Всички учебни и детски заведения посрещнаха своите възпитаници в отлични условия и модерно оборудвани бази.

Книжка на Ангел Каралийчев, седмична програма, рамка за снимка с магнит и значка "Аз съм вече в първи клас" получиха 401  първокласници в община Димитровград  от кмета Иво Димов. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?