25

Вижте къде днес в Хасково ще са без вода заради авария 

Заради отстраняване на авария на ул. „Хан Аспарух”, днес части от Хасково ще са без вода, съобщиха от ВиК. 

До отстраняване на аварията без вода, ще бъдат абонатите в кв. „Поройни”, част от кв. „Каменни” (от ул. „Ген. Столетов” до ул. „Бяло море”, от ул. „Зайчар” до бул. „България”). Ще бъдат засегнати също част от кв. „Войводски” (от ул. „Драгойна” до ул. „Добруджа”, от ул. „Бяло море” до ул. „Люлин”). С намалено водоподаване ще бъдат кв. „Училищни” и кв. „Младежки хълм”.

ВиК Хасково се извинява на клиентите си за възможните неудобства.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Авария след авария

Авария след авария

26.03.2024 | 16:49

Ми да си оправят мрежата ние консуматорите на вода която си я плащаме реално петкратно и водата която е под всяка критика каква вина имаме няма да сменяме никакви водомери те новите работят две години и толкова!

Отговори
1 0
Хасковлия!

Хасковлия!

26.03.2024 | 16:43

Старите водомери ако са съхранявани добре са в пъти по- добри и много по правилно отчитат водата Но те не гледат това а само печалба от новите китайските боклуци целта е парата

Отговори
2 0
Хасково!

Хасково!

26.03.2024 | 16:39

На какво основание ВиК Хасково кара всеки абонат да замени старият си водомер при положение че той си е изправен и не е развален и си отчита консумацията на вода реално а в същото време всекидневно нямаме вода за хигиенни нужди те и без туй не става за нищо друго... Ми нека ходят да тормозят д-р примерно ей тези от махалата а не редовните платци!

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?