25
Следвайте ни

Вижте къде дават 4000 лв. заплата и служебен автомобил

viber icon

Възнаграждение между 3000 и 4000 лв.  се предлага на електроинженер в областта на зелената електроенергия.  Длъжността е ръководител на фотоволтаични паркове. Обявата е от специализирана фирма за подбор на кадри, която търси  специалист за свой клиент с проект в Хасково. От кандидатите се изисква да са шофьори, предлага се  служебен  автомобил, телефон, лаптоп, 5-дневна работна седмица с 8-часов работен ден.

2 000 лв. е обявеното възнаграждение за монтажници на климатици, каквито търси местна фирма. От кандидатите се изисква да разбират от техниката  от А до Я.

Автокомплекс в града търси  специалисти, сред които и механик, на когото предлага 1300 лв. заплата.  Част от предложението са гъвкави условия  за работа.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Василев

Василев

15.10.2021 | 01:46

Едно от условията за присъединяването ни към ЕС беше да се закрият 3- ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй. Навярно повечето си спомнят Соломон и Меглена как казваха "Ес" за сметка на френската атомна енергия. Сега ревем, а някои са за....... Хак да ни е.

Отговори
3 0
Бай Тошо

Бай Тошо

14.10.2021 | 15:03

Зелени енергии, вятърни мелници, европейски ценности и после като теглим калема евтината енергия от моя АЕЦ Козлодуй още 30 години компенсира всичките глупости!

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?