Следвайте ни

Вижте Хасково от 50 м височина

Хасково е зелен и подреден град. Така поне изглежда от 50 м височина. От нея се вижда целият град,  почти всички сгради и улици. Вижте снимките и ще се уверите.

От мястото, от което са направени, градът сякаш не се е променил от 70-те години на миналия век. Виждат се цигарената, недостроената болница, тютюневи складове и  др.  От фотосите не личи, че промишлените сгради са празни  и нефункциониращи.

На една от снимките обаче се забелязват Девата и кулата до нея, а това показва,  че са фотосите са правени сега, а не преди 40 г.

Досещате ли се за мястото,откъдето се вижда тази забележителна гледка?  Ще ви подскажем, като кажем, че не са водонапорните кули край града, една от тях дори се вижда на снимките.

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За какъв град трябва да работи новият кмет на Хасково?