Следвайте ни

Виждали ли сте ги? Издирват майка и син от Хасково

viber icon

26-годишна жена и детето й издирва полицията в Хасково по молба на близките им.

Севда Мартинова Атанасова и синът й Иса Севдов Мартинов на 7 години са напуснали дома си в хасковския кв. "Орфей" на 28 т.м.,  около 13:00 ч.  Жената е облечена с шарен клин, шарена, лилава блуза и е обута с чехли. Косата е вързана на плитка с поставена диадема. Детето е облечено с червени къси панталони, зелена тениска и е обуто с зелени джапанки.

По-късно през деня във вторник Севда е забелязана да проси на паркинга пред магазин Кауфланд и в района на автогарата в Хасково.

Жената е с психични отклонения, има шизофрения. Не носи у себе си документи за самоличност.

Всеки гражданин, разполагащ с информация за лицата, относно тяхното местонахождение да съобщи незабавно на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление, призоваха от полицията.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?