Следвайте ни

Видеоизложба и томбола за влюбени на 14 февруари в Димитровград

viber icon

Видеографът Евгени Панев ще представи своя видеоизложба навръх празника на влюбените - 14 февруари в Димитровград.
 
Проектът е съавторски с фотографа Иван Златев и е  наречен "Истории за любов в кадри". Заради професионализма и таланта си Евгени е ангажиран за работа в няколко американски продукции и популярни български сериали,  работил с големи имена в световното кино, сред които и това на Мария Бакалова - първата българка с номинация за "Златен глобус".
 
Панев избира за своята дебютна изложба именно родния град, с които, въпреки многобройните си ангажименти, продължава да е силно свързан. Евгени споделя, че професионализмът е в умението камерата да взаимодейства деликатно с хората и да улавя емоционалния им заряд. 
 
Замисълът на двамата автори е да покажат магията на любовта в кадрите си. 
Проектът ще може да се види от 12 ч. пред сградата на кметството. Кадрите, които авторите ще споделят с публиката, ще разкрият уникалността на мига и умението той да бъде уловен и запечатан по най-брилянтния начин от обектива.
 
"В неделя на площада в Димитровград всяка влюбена двойка ще може да запечата моментната си щастлива емоция в специалното открито фото студио. За всички участници ще има томбола. ​Голямата награда е професионална ​фото и ​видео ​сесия, а за бъдещи младоженци наградите ще бъдат не по-малко изкушителни", ​обясниха от общинската администрация.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?