Следвайте ни

Веско Недев празнува рожден ден с “Оркестър “Титаник”

Бизнесменът сподели с гостите си уникалното преживяване в хасковския театър

viber icon
ХАСКОВО, Весела ТОДОРОВА

Веселин Недев отпразнува рожден ден в театъра. Бизнесменът подари на себе си и гостите си едно уникално преживяване в хасковския храм на Мелпомена със спектакъла “Оркестър “Титаник”. 24 билета закупи Недев за постановката по пиесата на Христо Бойчев.

Любопитното е, че той бе гледал премиерата през септември, и очевидно е харесал работата на режисьора Дамян Тенев и актьорите, за да реши да покани гостите си точно на нея. Всички идваха с букети и с подаръци, и атмосферата в салона стана още по–празнична, споделиха от театъра.

Веско Недев е сред хората, които дават рамо на различни местни начинания. Припомняме, че бизнесменът направи страхотен жест и към баскетболните фенове на женския Хасково 2012. През пролетта, когато за първи път тимът игра финал в първенството, Недев изкупи всички билети и така привържениците гледаха безплатно първия мач с Монтана в зала “Дружба”. Недев бе и сред спонсорите на преминалия с голям успех наскоро рок фест в Хасково. Той подкрепя и инициативи в Пловдив, където има бизнес.

Веселин Недев е управител на фирма "Недев", основана от баща му Жеко преди 23 години, от 2008-а. В работата, както и в живота, той споделя веруюто: „Ако човек израства духовно, той несъмнено ще израсне и професионално. Ние трябва да вярваме и да си повярваме.“

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Доволни ли сте от чистотата в Хасково?