Следвайте ни

Велизар Енчев води листата на БСП в Хасково?

viber icon

Велизар Енчев е водачът на листата на БСП в Хасково. Това стана ясно  след днешното заседание на Изпълнителното бюро на БСП, на  което бяха определени първите в листите за парламентарните избори. 

Енчев е дипломат, университетски преподавател, журналист и бивш офицер от външното разузнаване. Освен с БСП политическата му кариера е свързана и с Атака.

Предстои водачите да бъдат утвърдени от Националния съвет на партията, който ще е следващата седмица. 

Само преди дни общинската организация на партията в Хасково номинира 8 души на кандидат депутати. Лидерът на БСП в Хасково и член на Националния съвет Камен Тодоров събра най- много гласове на местните социалисти. Номинации направиха и в останалите организации в областта. Предстои областна конференция, на която да се подреди листата  след първото място. Следва решение на национален съвет.

В това Народно събрание  БСП има 3-ма депутати- Никола Динков, Виолета Желева и Смиляна Нитова, която зае мястото на избраната за евродепутат Елена Йончева. .

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Шестак?

Шестак?

03.02.2021 | 19:16

Тоя шестак ли беше или греша?

Отговори
4 2
Седмак

Седмак

04.02.2021 | 10:14

Грешиш ,седмак. Нека излезе един мажоритарно срещу него.

Отговори
1 1
Тошко

Тошко

03.02.2021 | 19:12

В "президентското село" Славяново, Нинова е издигнала агента на ДС Енчев!

Отговори
5 2
Валя

Валя

03.02.2021 | 19:03

В десятката.

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?