25

Вече 20 г. с техника на световно ниво работят „Лаборатории Русев“

Качеството и правилната диагностика са нещата, които връщат пациентите в „Лаборатории Русев“. Всичко това не би било постижимо без медицинския екип и техниката на световно ниво. Повече от 20 години веригата предлага пълнен диапазон от образни изследвания, в това число ядрено-магнитен резонанс (ЯМР) и компютърен томограф (КТ).  Към момента „Лаборатории Русев“ включва осем центъра – в София, Пловдив, Варна, Бургас и Хасково, а девети е в процес на изграждане. Пациентите в София могат да се възползват и от услугите на  съвременен център за физиотерапия в Студентски град, както и хоспис „Грижа“ в столичната Пета градска болница. В диагностичните центрове пациентите имат достъп до 10 апарата за ядрено-магнитен резонанс.

Развитието на технологиите в световен мащаб позволява непрекъснатото усъвършенстване на апаратите за образна диагностика, а „Лаборатории Русев“ прави необходимото, за да осигури на пациентите си достъп до най-новите апарати.  Огромната база данни, с която веригата разполага, съхранява образите от извършените изследвания с години. Така пациентите, които веднъж вече са изследвани в „Лаборатории Русев“ могат да получат много по-пълноценни резултати, тъй като текущото им изследване може да бъде сравнено с такова, правено преди години. Общата база данни позволява безпроблемно и бързо трансфериране на изследванията, като по този начин те са достъпни във всеки един център, допълнителен плюс е, че пациентите имат достъп до едни от най-известните медицински специалисти в България, които са консултанти в „Лаборатории Русев“. Сред тях са проф. Христо Цеков, доц. Владимир Наков, д-р Емануил Найденов и д-р Георги Петров -  едни от най-добрите родни неврохирурзи, а също и ортопед-травматологът д-р Георги Дамянов.

„Най-важното е качеството на изследванията. 21 години сме го запазили и ще продължаваме в същия дух. Пациентите се връщат отново и отново. Това говори, че те са доволни от нас, което е най-ценното“ споделя управителят – д-р Венко Нацков, специалист Образна диагностика с опит от над 36 години.“

***

Най-новата лаборатория в град София разполага с ядрено-магнитен резонанс и компютърен томограф. Адресът ѝ е гр. София, ул. „Свето преображение“ №20. Можете да запишете час на 0887 100 609.

***

Филиалът в столичната Пета градска болница вече разполага със 128-срезов скенер, който позволява бързи, прецизни и нискодозови изследвания. Обновеният център Ви очаква в гр. София, бул. „Ген. Н. Г. Столетов“ 67А и на телефон 0886 917 939.

***

През лятото на 2022 година пациентите и екипът на лабораторията в гр. Бургас посрещнаха новия 3 Тесла ЯМР. Magnetom Lumina позволява провеждането на прецизни и бързи изследвания. Обновеният център Ви очаква в гр. Бургас, бул. „Демокрация“ 94 и телефон 0887 929 539.

***

Физиотерапия Русев е естественото продължение на успешния център в София, Студентски град. Отлично подготвеният персонал и наличната апаратура, закупена от най-реномирания производител на физиотерапевтична техника ZIMMER-GERMANY, ще се погрижат здравословното Ви състояние да достигне и остане на оптимално ниво, така че да подобрите качеството си на живот. Физиотерапия "Русев" предоставя своите първокласни терапевтични услуги в гр. София, ул. „Акад. Стефан Младенов“ №8. За записване на час - 0882 624 376.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?