112

„Възраждане“ номинира за евродепутати двама общински съветници от Хасково

Общинските съветници на „Възраждане“ от Хасково Ясен Колев е Атанас Кръстев са номинираните кандидати за евродепутати, съобщи днес организационният секретар на партията в областния град Красимира Христова.

Колев е председател на общинската структура на „Възраждане“. Завършил е eвропеистика, владее 3 езика – английски, немски и френски. Кръстев е зам.-председател на общинската структура на партията, завършил е предприемачество, владее английски и немски.  

„На изборите за Европейски парламент ще участваме с пълна листа от 17 кандидати. На 12 април е Националната конференция на „възраждане“, на която ръководството ще реши кои номинации са най-подходящите“, обясни Христова. Тя допълни, че първото условие за кандидатите е да са родолюбци и енергични хора с политическо бъдеще, а не изхабени.

„Нашите евродепутати ще бъдат контролирани от хората, а не от лобисти“, подчерта организационният секретар на общинската партийна структура.

Колев и Кръстев споделиха още, че избраните евродепутати от „Възраждане“ ще се присъединят към групата „Идентичност и демокрация“ в Европейския парламент. В нея са и представителите на „Алтернатива за Германия“ . „В идентичност и демокрация“ имаме партньори, а не господари“, казаха номинираните кандидати.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?