Следвайте ни

Възпитаник на Икономическия техникум пое ВиК- Хасково

viber icon

Борис Бусаров е новият управител на „ВиК“ ЕООД – Хасково.

Той бе представен днес от Ивайло Ванков – зам.-председател на УС на „Български ВиК Холдинг“ ЕАД, съ общиха от холдинга.
Борис Бусаров сменя Тодор Марков, който управляваше дружеството от 2015 г.

Новият управител има дългогодишен опит в „Напоителни системи“ ЕАД, като през април 2012 г. е започнал работа като специалист „Контрол   услуги“ в  клон Марица. През 2018 г. е заемал длъжността заместник-управител на „Напоителни системи“ – клон Тополница, а през последната година е   бил „Вътрешен   контрол“ в  Централно управление на дружеството.

Борис Бусаров е завършил „Стопанско управление“ във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР). Средното си образование е  придобил от   Икономическия техникум в Хасково.
Преди да започне работа в „Напоителни системи“ е бил управител на клон и търговски представител на „Ален Мак“ АД –  „Евро Съплай“ ЕАД и „Саранда“ ООД.

Ръководството на „Български ВиК Холдинг“ ЕАД, разчита на Борис Бусаров да представи програма за развитието на дружеството, ключови цели за енергийната ефективност, намаляване на загубите и подобряване качеството на предоставяните услуги за гражданите на Хасково. От новия управител се очаква да изработи и представи публичен план пред обществеността за намаляване на честите аварии, загубите на вода по мрежата и защита на цената на водата, коментираха още от държавния холдинг.   

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?