25
Следвайте ни

Във война ли сме? Танкове отрязаха достъпа до парк Кенана пак  

viber icon

Отново е отрязан достъпът до парк Кенана откъм вилна зона „Куба“.  Подходът е  непреодолима огромна кална локва, няма и помен от бетонната плоча, излята заради танковете на военните. Тези дни отново бяха на учение, изровиха всичко, коментират хората от къщите наоколо. Те живеят на метри от парка, но тези няколко метра са пресечени от път, по който върви военната техника. Сега хората трябва да заобикалят километри през кв. „Куба“ и Старите гробища, до поделението, за да отидат на разходка. Там също ги очаква кал, но поне е по- малко.

Ситуацията е абсурдна, защото пътят не е на военните, но постоянно режат достъпа на гражданите до обществения парк вече години наред.  На практика, хора които отиват на работа в хотелите и обектите на Кенана, които стават все повече, трябва да вървят километри заради военната техника. Заради жалбите преди време имаше среща в общината, след което бе излята бетонна плоча. След обилните дъждове през последната седмица от нея няма и помен. Дали е останало нещо от нея ще стане ясно напролет,  а дотогава от тук  ще минават само танкове, сякаш сме във война, коментират разочаровани от временното и твърде кратко решение , хората.  Бетонът бе излят  в началото на август. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Нищо не им коства и те да си купят танкове

Нищо не им коства и те да си купят танкове

18.10.2021 | 11:28

Далавераджиите живеят там. Пари имат.

Отговори
2 1
Василев

Василев

18.10.2021 | 10:44

Цанке,ние много отдавна сме във "война". На едно от първите места в света по смъртност от онкплогични и сърдечно съдови заболявания. А сега от две години и с Ковида нещата съвсем се объркаха и придобиха друг вид измерения. Казармите? Тя остана само една с две верижни машини и половина. Но те стигат за да прекъснат или максимално затруднят движението на някои граждани по ежедневния им маршрут.Има решение военните да го решат.Да се постави настилка , която да издържи тежестта на машините.Малко повече средства, но .....който е виновен си плаща.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?