Следвайте ни

В Симеоновград преустройват пазар в офиси

viber icon

Отдел „Местни данъци и такси“ и Бюрото по труда в Симеоновград ще бъдат преместени в нова сграда, която е общинска собственост. За техните офиси ще бе преустроена вече съществуващата постройка на ул. „Янко Сакъзов“, която е била предназначена за пазар и магазини. Със 162 000 лв. от бюджета на общината тя ще бъде преустроена, за да поеме двете звена. 

Общината търси изпълнител, който да превърне сградата от 2000 кв. м в  удобни за работа на служителите офиси. Освен основен ремонт, той трябва да направи работен проект за преустройството, негов ще и авторският надзор над строежа. Той сам ще определи времето, което е необходимо за ремонтите, но те не могат да продължат повече от 120 дни.

Едноетажната сградата е монолитна с правоъгълна форма, с тухлени стени, стоманобетонна плоча и скатен покрив, става ясно от обявената обществена поръчка. 

Сега Бюрото по труда се помещава в сграда на  ул. „Търговска“.  

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?