Следвайте ни

В Харманли продължават с обновяването на детските градини

viber icon

Обновяването на материалната база на детските градини в община Харманли чрез доставки на обзавеждане, оборудване и консумативи продължава, съобщиха от кметството.

"Това е един от основните ни приоритети. Искаме всички детски градини в общината да са модерни и приветливи за ​малчуганите. ​Те заслужават само най-доброто", ​коментира кметът Мария Киркова.

За спалните помещения ​в забавачките били доставени нови олекотени завивки и възглавници. За улеснение в приготвянето на храната е купен нов професионален миксер. Уредът вече е на разположение за персонала на основната детска кухня, захранваща ​градините и филиалът в село Върбово, уточниха от местната администрация.

Община Харманли предоставила и 9 нови мултимедийни устройства, както и нови лаптопи за директорите на детските градини. За една от тях е било осигурено мултифункционално устройство. Закупени са били и три нови шредера за документи. 
Средствата са осигурени от общинския бюджет. 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?