112
Следвайте ни

Увеличават заплатите на служителите в „Неохим“ АД

viber icon

С 10% ще бъдат увеличени заплатите на всички служители в „Неохим“ от 1 януари 2022 г., съобщиха от акционерното дружество в Димитровград. „При липса на значително влошаване на финансовите показатели предвиждаме ново 10-процентно повишение през октомври 2022 г.“, коментираха от ръководството на компанията. 

Въпреки сложната икономическа обстановка в страната и непрестанно поскъпващите суровини за производството, ръководството на компанията е взело решение да повиши основните месечни възнаграждения на служителите си, не само, защото държи на корпоративната социална отговорност, но и защото са убедени, че трудът трябва да се заплаща достойно. 

От мениджмънта на „Неохим“ АД смятат, че това ще допринесе за намаляване на негативното влияние от нарастващата инфлация върху стандарта на живот на хората. 

На работещите в дружеството ще бъдат изплатени и еднократно допълнителни месечни възнаграждения в размер на до 25% от основното месечно възнаграждение за октомври и ноември 2021 г., обясниха от ръководството. И допълниха, че от 1 ноември 2021 г. влезе в сила и новия колективен трудов договор, който „Неохим“ АД подписа съвместно с представителите на синдикалните организации. 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Дарина

Дарина

07.11.2021 | 13:01

Търсят ли служители

Отговори
0 0
Дарина

Дарина

07.11.2021 | 13:01

Тйрсят ли се служители

Отговори
0 0
Василев

Василев

02.11.2021 | 20:49

И със 100% да им увеличат заплатите все тая.Комбината не е ромската махала.

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?