Следвайте ни

Увеличават се настанените в болници с COVID-19 в Хасковско 

viber icon

73, по- малко от предишното, са регистрираните за последното денонощие с коронавирус в Хасковска област. Най- много са те в Хасково, където случаите са 40.

Четирима са починалите зе денонощието, 47 са излекуваните, а поставените ваксини- 194. 

 248 са хората, настанени в болници. 90 са пацие3нтите с ковид в МБАЛ –Хасково. В „Св.Екатерина“ в Димитровград има 21, В свиленградската болница се лекуват 59. В Белодробната болница пациентите с вируса са 25, а четирима са в „Хигия“. Според данните на Щаба в лечебни заведения извън областта се лекуват 27 души.  На домашно лечение са 1224. 

Сред положителните лица, диагностицирани през изминалите дни са учител от СУ "Проф. д-р Асен Златаров"  в Минерални бани, поради което под карантина ще бъдат поставени ученици от VI, VII и IX клас, както и помощен персонал от ЦСМП в Симеоновград, казаха още от Щаба. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?