Следвайте ни

Увеличават се жертвите на Covid-19, 25 са вече в Хасковска област 

viber icon

80- годишен от Харманлийско загуби битката с коронавируса. Възрастният мъж е приет в Инфекциозното отделение на хасковската болница на 12 т.м., а вчера е починал. Той е 25-та жертва на коронавируса в Хасковска област, съобщиха от областния щаб. 

Излекувана е жена на 26 г. от община Харманли.  Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково, са 383 души. Общо хоспитализираните лица са 36, от тях 32-ма са настанени в Инфекциозно отделение, трима са настанени за лечение в Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания Хасково и един човек се лекува извън областта. На домашно лечение са 109 човека, починали са 25-ма, а напълно излекувани са 213 човека.

Както съобщихме по- рано, новооткритите за последното денонощие са 11. В Община Хасково са 4 човека, по -ма са в Димитровград и Минерални бани. По един в общините Харманли, Свиленград и Тополовград.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?