112

Удължиха срока за записване на мартенския базар в Хасково

Удължава се срокът за подаване на заявления за участване на мартенския базар в Хасково за терените от 2 на 2 метра, съобщиха от общинската администрация

Със заповед на кмета Станислав Дечев заявленията за участие по образец може да се подават в срок  до 17:00 часа на 7 февруари в Центъра за административно обслужване на община Хасково. „Заявления, подадени след 17:00 часа на посочения краен срок. няма да бъдат обработвани“, предупредиха от местната администрация.

Списък с одобрените кандидати за терените и резултатите от жребия ще бъде обявен на сайта на община Хасково и на информационното табло на партерния етаж в сградата на на кметството на  9-ти другия месец.

До 10.февруари класираните за участие в базара за терените имат възможност да откажат предоставената им площ. Освободените места, се предоставят на следващите, подали заявление и класирани като резерви. След този срок на всички класирани участници ще бъде издадено разрешение за поставяне, за което ще дължат съответните такси, определени в Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Хасково.

 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?