Следвайте ни

Училища от цялата област в благотворителна инициатива за Миша

viber icon

11 училища от региона  към момента са заявили желанието си да се включат в Благотворителния мартенски базар в помощ на 7-годишната Михаела от Димитровград. Това съобщиха от областната управа.

Благотворителният мартенски базар ще бъде открит на 26 февруари - сряда, от 10 във фоайето на областната администрация в Хасково. ​Поканени са всички, които желаят да помогнат за лечението на Михаела.

Благотворителната инициатива, организирана от областния управител д-р Стефка Здравкова, е в помощ на 7-годишното момиченце от Димитровград, което вече 6 години се бори с тежко заболяване. За да оздравее Михаела се нуждае от скъпоструваща имунотерапия.

Учениците ще изработят мартеници и сувенири, които ще бъдат продавани благотворително. Също така те ще направят и по една голяма мартеница, която ще бъде като емблема на тяхното училище.

Базарът ще продължи до 28 февруари. В продължение на три дни  вратите на държавната администрация ще са отворени за всеки, който иска да се включи в базара и да помогне за лечението на Михаела. 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?