Следвайте ни

Ученици съветват Мария Киркова

viber icon

По интересен за най-младите жители начин отбелязаха днешния Ден на българската община в  Харманли. Учениците от всички школа бяха провокирани от градоначалника Мария Киркова с въпроса: „Какво бих направил, ако стана кмет на Община Хармани“. Целта е не само да си види какво мислят за управлението младите, но и те да споделят визията си и желанията за  общината, в която живеят и учат.

Мненията си  младите жители изпращат в писма, с които ще се запознае лично кметът Мария Киркова. Инициативата се реализира съвместно с Местната комисия за младежки дейности. С обединени усилия всички заедно задвижваме колелото на промяна за добра перспектива и просперитет на Община Харманли, казват от администрацията.

Денят на българската община се отбелязва всяка година на 12 октомври. Инициативата е от 1998 година и е на Националното сдружение на общините. Администрациите по различен начин отварят вратите си за млади и любопитни хора, като подобни инициативи подпомагат и гражданското им образование за работата на институциите.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?