Следвайте ни

Учат строителни фирми в Хасково как да печелят обществени поръчки

viber icon

Двудневно безплатно обучение на строителни фирми, които биха искали да имат по-лесен достъп до кандидатстване и печелене на обществени поръчки, ще се проведе в Хасково. Това съобщиха съобщиха от кметството.

На 15 и 16 юни ще бъдат представени строителните поръчки, възлагани от община Хасково в последните 2 години. Презентирани са и планираните за 2021 строителни дейности, които предстои да бъдат отворени скоро. Така желаещите фирми  имат достатъчно време да се подготвят за тях.

В практическата част ще бъде демонстрирана стъпка по стъпка работата със електронната система ЦАИС-ЕОП и как на практика заинтересованите могат да подадат офертното си предложение през нея. Експерти от община Хасково ще отговорят и на въпроси на бизнеса относно най-често срещани проблеми при кандидатстване за обществени поръчки и как да подготвят успешна оферта.

Семинарът е с финансовата подкрепа от фондация "Америка за България" и за участниците той е безплатен, добавиха от общината.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?