Следвайте ни

Творци помагат на момиченце в нужда

viber icon

С изложба-базар в Димитровград продължава благотворителната кампания "Бъдеще за Михаела” в помощ на 7-годишното момиченце, което се нуждае от скъпо и непосилно финансово за семейството лечение.

Със съдействието на Клуба на дейците на културата местни художници организират в зала "Асен Крайшников" изложба-базар, която ще бъде открита на 16 януари, четвъртък, от 18 ч. и ще остане 3 дни - в петък и събота от 10 до 17 ч.

Експозицията ще включва творби на изящното и приложно изкуство, ръчно изработени картички, дърворезби и други​. ​Цените са бъдат от 10 до 100 лв., а събраните от продажбата средства отииват изцяло за лечението на детето, което е с диагноза Сарком на Юинг.

Със свои работи в изложбата ще участват и детските школи по изобразително изкуство "Колорит" с ръководител Калина Дечкова и по керамика, водена от скулптора Гроздан Грозев.

За откриването на изложбата "Бъдеще за Михаела" в залата ще бъде поставена и кутия за дарения, съобщават организаторите. ​Те призоваваха ценители и хората с добри и щедри сърца на 16 януари, от 18 ч., в зала "Асен Крайшников” на КДК-Димитровград.   

Дарителска сметка:

Уни кредит Булбанк, клон Димитровград

Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45  

BIC UNCR BG SF

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?