Следвайте ни

Турчин пренася хапове за полова мощ сред мариновани лозови листа 

viber icon

Голямо количество сексуални стимуланти задържаха митничарите на „Капитан Андреево“.  12 298 опаковки били в товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, в който имало и 231 кг недекларирани мариновани лозови листа.

Камионът пристигнал около 03.40 часа на трасе „Входящи товарни автомобили". Шофьорът заявил, че превозва пратки на физически лица- личен багаж за Франция и за Германия. Превозното средство е селектирано за проверка. След пролъчване с рентгенова апаратура и последваща физическа проверка митническите служители установили, че между описаната в представените документи стока са укрити кашони съдържащи 10 500 опаковки с общо 66 280 таблетки лекарствен продукт с надписи Cialis, Vega, Vegaxes и 1798 опаковки с  общо 12 580 пакетчета с желе с надпис Kamagra oral jelly. По състав лекарствените продукти са от типа на стимулантите за мъжка потентност. В товарното помещение са открити и недекларирани 42 буркана мариновани лозови. 
По случая е образувано досъдебно производство. 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?