Следвайте ни

Турчин крие 7 000 сашета сексуален стимулант

viber icon

 Голямо количество контрабандни сашета сексуален стимулант откриха в лек автомобил митничарите на „Капитан Андреево“. Колата с прикачено ремарке пристигнала на  пункта от Турция на път за Германия. Автомобилът, в който пътували водач - български гражданин, и двама негови спътници - турски граждани, е селектиран за щателна митническа проверка. В ремаркето между обявени вещи са открити и кашоните с 1000 кутии с общо 7000 сашета лекарствен  продукт с надписи „KAMAGRA“, който е вид сексуален стимулант. Открити са също така 69 кутии цигари без български акцизен бандерол, укрити под лявата предна седалка.

Установено е, че недекларираните стоки са собственост на единия от пътниците - турски гражданин. Срещу него са съставени два акта за пренасянето на лекарствените средства и акцизните стоки в нарушение на Закона за митниците.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?