Следвайте ни

Търсят учители за школа и детски градини

viber icon

Недостиг на кадри обхвана и образованието. Поне 20-ина са свободните работни места, обявени на страницата на Регионалното управление и в Бюрото по труда. Търсят се учители за предучилищното, прогимназиалното и гимназиалното образование.

Ресурсен учител, логопед и двама за занималня търси хасковското училище „Отец Паисий”. Педагогически съветници и още 3-ма учители, сред които и по английски език, търси училище в Свиленград. Преподавател по езика на Шекспир няма и в училището в Симеоновград.

Недостигът в образованието е в цялата страната. Директорите са принудени да назначават хора с тройки в дипломите, тъй като никой не се отзовава на обявите, а началото на учебната година наближава.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?