Следвайте ни

Търсят 20 дървосекачи в Хасково с по 2000 лв. заплата


ХАСКОВО
Милена ЛАВЧЕВА

2000 лв. заплата за дървосекачи предлага фирма чрез Агенцията по заетостта в Хасково. Търсят се общо 20 горски работници, като работата е подходяща и за трудоустроени хора, понеже е почасова. Това е най-високото възнаграждение сред всички посочени в обявите на територията на Бюрото по труда в Хасково.

10 свободни работни места има за камериерки в хотел, като заплатата е 650 лв., а работата е на две смени, договорът, който се предлага е срочен. Търсят се и 2 рецепционисти по за 460 лв. трудово възнаграждение.

15 са местата за зидаромазачи, като заплатата за позицията не е посочена.

Накуп се издирват и 20 болногледачи за възрастни и болни хора. Работата е на две смени от по 12 часа. Заплащането не е обявено.

Също така се търсят 10 шлосери за обработка на метални изделия. Две свободни места има за учители по физкултура и музика. Набират се още 5 агенти за събиране на вземания. Работата е на две смени, а заплатата 600 лева.

Изобилстват обявите за продавачи в различни магазини, включително и детски. 600 лв. заплата дават на човек, който се ангажира да приема поръчки за снимки и да обслужва клиентите във фотостудио.

Търси се и технически секретар за обработка на документи, свързани с регистрация и продажба на автомобили. За целта е необходимо кандидатът да знае английски и турски език.

Изискването за английски стои и пред кандидатите за асистент в офис, който да предлага пакетни услуги за различни дестинации и да продава самолетни билети. Заплащането не е посочено.

Една позиция има за организатор работа с клиенти, която включва обслужване на хора с увреждания, обработка на документи, кореспонденция. Необходимо е да се знае турски и английски език, да се работи на компютър, както и категория В. Трудовото възнаграждение е 650 лв.

Търсят се още шивачи, счетоводител, хигиенисти, стругари, монтажници на мебели, водачи на тежкотоварни автомобили и др. Насочването към избраното работно място става чрез бюрото по труда в Хасково./Марица.бг

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори?