Следвайте ни

Тротоари в Хасково са опасни за пешеходците

viber icon

Много от тротоарите в Хасково са опасни и се нуждаят от ремонт. Плочките на места са „подскочили“ заради естествените процеси на корените на дърветата. На други места природата няма  вина за неравностите. 

За проблемните тротоари се говори  по време на последното заседание на ОбС, където се реши, че комисия ще обследва тротоарите, за да търси места за джобове за коли. Целта им е да се разтоварят  платната от неправилно паркирани коли. Голяма част от тротоарите обаче се нуждаят тя от ремонт, за да бъдат ползвани от пешеходците безопасно, показа проверката ни, която няма претенции да е експертна.

Така е по бул. „България“, след Изчислителния център, посока стадион „Младост“.  Почти по целия тротоар има неравности, някои са доста високи и представляват опасност, особено нощем. 

Проблемно е  преминаването и по ул. „Булаир“ заради тротоари на вълни. Неравности и повдигнати плочки има по „Одрин“ и дори по основния бул. „Раковски“, където сравнително скоро, преди около 10-на години, тротоарите бяха ремонтирани. Опасни участъци има по ул. „Стамболов“,  там на места е невъзможно разминаването на 2-ма души.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?