Следвайте ни

Тролеите закъсаха, подпират ги с камъни

Бавните хасковски тролеи, които често са развалят, съвсем закъсаха. Два от тях прекараха нощта на бул. „Раковски“ със спуснати тиранти, като единият бе паркиран точно на спирката. Тя освен, все по- малкото пътници на тролейбусния транспорт, обслужва и тези на автобусни линии.  

Тролеят, който заемаше спирката, дори бе подпрян с камък. Няколко метра по- нагоре, до бензиностанцията, нощува другият. На транспорт, който се подпира  с камини, като каруца, обаче трябва да се сложи край, коментираха хасковлии. 

От години тази дейност на общинската фирма е на загуба. Пътниците намаляват, тъй като освен, че са бавни, тролеите не са особено чисти. За да се пестят разходи, в събота и неделя билетите се купуват от водача на тролея, което прави обслужването още по- бавно.

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За какъв град трябва да работи новият кмет на Хасково?